Sälja bostad

Sälja bostad på Östermalm

Här hittar du mer information om hur det går till att sälja bostad på Östermalm.

Vi erbjuder dels försäljning på den öppna marknaden med framför allt digital marknadsföring på bla vår hemsida. Annons i dagspress är alltid möjlig. Dessutom arbetar vi med anpassade försäljningsuppdrag där vi matchar bostäder direkt mot köpare i vårt uppdaterade köpregister. Du väljer själv vilken modell som passar dig bäst.

Att sälja en bostad på Östermalm

Stort engagemang, professionell mäklartjänst, god lokalkännedom och ett väl tilltaget köpregister är bara några argument för att anlita oss som din mäklare på Östermalm. Genom att vi har över 20 års erfarenhet av bostadsförmedling på just Östermalm så vet vi vilka krav som ställs på oss. Vi siktar alltid mot att prestera långt mycket bättre än förväntat.

mäklare östermalm

Vi arbetar alltid med individuellt utformade lösningar som är anpassade både till din bostads förutsättningar och dina personliga preferenser. Där vissa klienter önskar fullservicelösningar med homestaging, städning och öppen marknadsföring önskar andra att bostaden endast visas för ett fåtal, utvalda köpare. Därför börjar vi alltid ett försäljningsuppdrag med att tillsammans gå igenom förväntningarna och hur upplägget och arvodet ska se ut. Rätt strategi för rätt bostad ger i vår mening alltid bäst resultat - en lyckad affär som känns trygg genom varje steg och där du får rätt betalt för din bostad.

Öppen försäljning eller underhand

Frågan om man ska sälja sin bostad på den öppna marknaden eller underhand är en fråga om personlig smak. Vi ger dig alltid rådgivning kring den bästa strategin när du anlitar oss som din mäklare på Östermalm.

Registrera ditt intresse som köpare

Om vi inte har just den bostad som du söker just nu är du välkommen att registrera dig i vårt köparregister. 

När vi får in försäljningsuppdrag så matchar vi dem alltid mot vårt köpregister först. Välkommen att kontakta oss och berätta vad det är du söker så lägger vi upp en sökprofil utifrån dina kriterier.

En mäklare på Östermalm med skräddarsydda lösningar