Värdera bostad

Vi värderar din bostad på Östermalm

För att kunna lägga upp den rätta försäljningsstrategin inleder vi processen med en bostadsvärdering. Att ta reda på vad den egna bostaden är värd kan både vara ett steg i en försäljning men även utgöra underlag om du önskar renovera eller belåna din bostad.

Våra mäklare har lång erfarenhet av lägenhetsvärdering. Vi vet exakt vilka priser bostäder i olika områden uppbringar och vilka faktorer som värderas på marknaden just idag. Genom att göra en noggrann värdering kan vi även ge dig de bästa råden kring åtgärder som kan behövas inför en försäljning för att maximera lägenhetens värde.


Så går en bostadsvärdering till:

  1. Kontakta oss och berätta kort om den bostad du har. Du kan använda dig av kontaktformuläret här på sidan eller besöka vårt kontor.

  2. Vi bokar in en tid och ber dig ta fram underlag såsom information om föreningen och annan viktig dokumentation som kan påverka värderingen.

  3. En av våra erfarna mäklare kommer ut för ett besök och besiktigar din bostad avseende storlek, skick och läge för att kunna ge dig en rättvis bedömning kring nuvarande marknadsvärde.

  4. Vi sammanställer informationen i en värdering som du kan välja att få skriftligt eller muntligt. Du får även förslag på åtgärder som kan höja bostadens värde.

  5. Känner du dig redo för att påbörja en försäljning så bokar vi ett nytt möte för att påbörja försäljningsprocessen och välja bästa möjliga strategi. Vi kan även förbereda processen för en framtida försäljning om du först önskar söka efter en ny bostad innan din nuvarande läggs ut till försäljning. Då är vi startklara och förlorar ingen tid när det väl är dags att påbörja försäljningen.

 

En mäklare på Östermalm med skräddarsydda lösningar